Over ons

Brands Fish is een jonge en dynamische onderneming, gespecialiseerd in de inkoop, verwerking en verkoop van verse zalm en zalmfilet.
Brands Fish is in 2010 opgericht door Hendrik Brands.
 Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in de visverwerkende industrie besloot hij met zijn kennis en ervaring een eigen bedrijf op te starten.
Dit begon met een enkele klant maar door hoog in te zetten op kwaliteit en klantevredenheid wist Brands Fish na enkele jaren een internationale klantenkring op te bouwen.

 In 2020 is Hendrik samen met z’n broer Jan aan een nieuwe uitdaging begonnen, met een state of the art BAADER zalm fileerlijn en een vaste samenwerking met twee grote visverwerkingsbedrijven op Urk hopen ze nog meer te kunnen voorzien in de vraag van hun klanten.

Vanuit onze vestiging in Urk worden onze klanten dagelijks voorzien van onze visproducten.
Wij zijn actief bezig met het in kaart brengen van de behoeften van onze klanten om hier vervolgens zo goed mogelijk op in te spelen.

 

Wereldwijd kunt u onze producten tegenkomen, onze klantenkring varieert van uw lokale viswinkel tot grote multinationals.
 De wensen en behoeften van onze afnemers lopen sterk uiteen en om hieraan te kunnen voldoen staat bij Brands Fish de klant altijd centraal.
 Mede dankzij deze klantgerichte manier van werken kunnen wij met trots constateren dat Brands Fish in een korte periode is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de branche.

Jan brands
+31(0)6-40202674
Jan@brandsfish.nl
Hendrik brands
+31(0)6-22526428
hendrik@brandsfish.nl

Contact

Jan brands
+31 (0)6-40202674
JAN@BRANDSFISH.NL